Salg af læggekartofler

AKV leverer læggekartofler overalt i Danmark i sække af enten 25 kg eller 1.250 kg. Prisen er afhentet på sortersted, som er i Nordjylland, Thy, Holstebro-egnen eller ved Skjern afhængig af, hvilken sort og kvalitet, der ønskes. Vi arrangerer gerne transport til lavest mulige pris.

Leveringstidspunkt er efter eget ønske fra december til medio april.

Køb af læggekartofler kan ske ved henvendelse til:

Agrokonsulent
Niels Jørgen Kristensen
Tlf.: 40 15 62 33
Email: njk@akv-langholt.dk

Endvidere kan kontakt ske til:

Sekretær
Charlotte Geertsen
Tlf.: 20 60 39 82
Email: cg@akv-langholt.dk

 

 

SALG I 25 KG SÆKKE

Vi sælger hvert år flere læggekartofler, og for at kunne opretholde den gode service over for vores kunder, har vi valgt at overdraget salget af 25 kg sække til en af vores læggekartoffel avlere – Familien Tange ved Thisted. De skal forestå hele processen fra salg, pakning på pallerne og til fakturering – i samarbejde med os på AKV selvfølgelig.

Sorterne, vores service og leveringen er den samme, det foregår bare fra Thy i stedet for, at det er fra AKV Langholt. Nogle af læggekartoflerne vil være dyrket af familien Tange, men en del vil vi levere til dem fra vores øvrige avlere. De forskellige sorter vil så blive pakket sammen på paller som hidtil.

Fragten vil uændret blive udført af Thisgaard, som har stået for transport af læggekartoflerne de seneste år.

Nedenfor kan I se kontaktinformation til familien Tange og vi håber naturligvis at i fortsat vil vælge at købe læggekartofler fra os på AKV Langholt.

Mindstesalg er 100 kg pr. ordre.

 

Kontakten fremover

 

Familien Tange

Tlf: 29269676

Mail: kontakt@takson.dk